Despre

SysCont Consulting SRL este o firma infiintata in anul 2001 cu capital integral romanesc. In prezent detine un portofoliu de peste 140 clienti permanenti din toate sectoarele de activitate: retail, productie, publicitate, telecomunicatii, fotografie, tipografie, editura, constructii, transport, media si servicii, precum si organizatii cu capital integral strain.

Echipa SysCont Consulting este formata in prezent din 7 economisti licentiati, absolventi ai Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante Banci sau ai Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune sub directa coordonare a expertului contabil, Gabriela Moise.

SysCont Consulting SRL are calitatea de membru al:

  • Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania desfasurandu-si activitatea in baza autorizatiei C.E.C.C.A.R.  seria A numarul: 001049 din 2001.
  • Camerei Auditorilor Financiari din Romania in baza autorizatiei nr: 1067 din 2011.
  • Camerei Consultantilor Fiscali din Romania in baza autorizatiei nr: 233 din 2008.

SysCont Consulting SRL este autorizata ca auditor financiar cu specializarea in auditarea proiectelor finantate din fonduri europene in baza certificatului nr: 601 din 04-03-2014.

Prin serviciile oferite furnizam soluţii si idei pentru toate problemele curente ale oricărei firme sau persoane implicate într-un mediu de afaceri. Soluţiile noastre sunt cuprinzătoare şi variate, apte să vă ofere un avantaj net într-o piaţă destul de complexă şi dificilă.

Pentru contact si sugestii va rugam sa ne contactati la adresa de mail din pagina de contact

No Tag