Servicii oferite

SysCont Consulting ofera servicii de contabilitate si consultanta unor firme si grupuri de firme importante.
Cu un singur telefon si o intalnire organizatia ta poate avea parte de servicii de contabilitate si consultanta de cel mai inalt nivel.

Structurat, serviciile oferite de noi sunt:

Evidenţă contabilă completa

Sintetică şi analitică pentru societăţi comerciale mici şi mijlocii din orice domeniu de activitate economică finalizate prin întocmirea si depunerea raportarilor lunare, trimestriale si anuale obligatorii si conforme legislatiei în vigoare; asigurarea relatiei cu Inspectoratul Teritorial de Munca (inregistrarea firmei, intocmirea statelor de salarii, incheierea de noi contracte de munca etc.)

Evidenta contabila si închiderea lucrarilor financiar-contabile

Noi putem finaliza situatiile finaciare ale organizatiei tale, daca ai nevoie de o     parere experta in domeniu, noi suntem ceea ce cauti.

Refacere evidenţe contabile

Daca s-au comis greseli, daca informatia contabila nu reflecta realitatea, daca tu consideri ca situatiile tale sunt intocmite eronat, noi oferim servicii de refacere a evidentelor si situatiilor contabile.

  1. Expertiza contabila judiciara si extrajudiciara;
  2. Servicii de certificare a bilanţului;
  3. Indeplinirea mandatului de cenzor la societatile pe actiuni;
  4. Salarizare şi personal;
  5. Asistenţă financiar-contabilă;
  6. Asistenţă fiscala;
  7. Pregatirea si asistarea controlului fiscal;
  8. Servicii de auditare financiara, inclusiv pe proiecte finantate din fonduri europene.

Tarife

Tarifele practicate de noi sunt foarte accesibile, se stabilesc in functie de volumul de munca, dificultate si de serviciile suplimentare oferite clientului. Pentru o oferta de servicii va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din sectiunea contact.

No Tag